Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

RCT: završen Trening mladih lidera

Proveden je u sklopu projekta “UNAprijedi znanje, popravi stanje “

Proveden je u sklopu projekta "UNAprijedi znanje, popravi stanje "
Krajem listopada završena je provedba Treninga mladih lidera. Posljednje radionice održane su sa učenicima iz osnovne škole “Katarina Zrinska Mečenčani” iz Mečenčana.

Učenici su na radionicama imali priliku  učiti kako prepoznati kvalitete u nama samima i drugima i na prikladan način ih izraziti dijeljenjem komplimenata. Isto tako, učili su o odgovornosti prema sebi, roditeljima, prijateljima, slabima i nemoćnima, prirodi i životinjama, odgovornosti u prometu, odgovornosti prema školi, susjedima i lokalnoj zajednici.

Na kraju, učenici su se bavili analizom različitih zanimanja, sagledavajući njihove pozitivne i negativne strane te promišljajući o željenom karijernom putu i kojim koracima doći do njega.

Trening mladih lidera proveden je u sklopu projekta “UNAprijedi znanje, popravi stanje – aktivnim (su)djelovanjem mladih za unapređenje kvalitete života u Pounju”.
Projekt je financirano sredstvima iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a njegovu provedbu podržavaju partneri:


Lokalna Akcijska Grupa Una, Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica, ALD Sisak / LDA Sisak, Grad Hrvatska Kostajnica, Općina Majur, Općina Donji Kukuruzari i CZSS Hrvatska Kostajnica

1
2
3
5
7

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.