Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Petrinjski gradonačelnik čestitao Quirinusu 25-ti rođendan!

“Vijesti su danas postale jaki kapital, a vi ih prenosite i pravovremeno i pravovaljano”

SRETAN ROĐENDAN RADIO QUIRINUSU! “Dragi moji Quirinusovci; vrijedni djelatnici, novinari, uprava i vlasnici popularnog našeg Radio Quirinusa, dozvolite mi da u svoje ime osobno u ime mojih zamjenika i cjelokupnog Gradskog vijeća, svojih suradnika i svih djelatnika Gradske uprave, kao i slušatelja s područja Petrinje uputitim iskrene i tople čestitke prigodom vašeg rođendana.

Moram naglasiti kako smo sjajno surađivali svih ovih godina, izgradili izrazito korektan i partnerski odnos. Također bi htio zahvaliti na svim dosadašnjim praćenjima, izvještavanjima i prilozima kojima ste ispunili vaš radio eter i Internet portal. Vijesti su danas postale jaki kapital, a vi ih prenosite i pravovremeno i pravovaljano. Vi ste županijski medij koji je postao sastavni dio svakodnevnog života i s pouzdanošću znam da vas moji Petrinjci rado slušaju.

Posebno sam ponosan kada plasirate informacije za naš grad i kad nam pomažete kod reklamiranja naših programa i manifestacija te kad nam povratno ljudi kažu čuli smo vas ili čitali na Quirinusu. Volimo da se za Petrinju čuje diljem Sisačko-moslavačke županije, za naše Lovrenčevo i sve projekte koje pripremamo. Iako su izvanredne okolnosti na snazi proslavite svoj rođendan dostojanstveno i uz svoju vjernu publiku.

Sretan vam rođendan i još puno, puno plodnih poslovnih godina, ali i zdravlja i osobnog veselja. Živjeli!”, stoji u čestitci gradonačelnika Grada Petrinje Darinka Dumbovića.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.