Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Općina Lekenik i ove godine isplaćuje božićnice

Pozivaju se umirovljenici i ostali korisnici na dostavu podataka

Pozivaju se umirovljenici i ostali korisnici na dostavu podataka

POZIV UMIROVLJENICIMA I DRUGIM OZNAČENIM KORISNICIMA

Isplate započinju 01. prosinca 2020. za sve one koji do tada dostave traženu dokumentaciju vezanu uz način isplate putem obrasca koji se već nalazi na web stranici Općine:  http://lekenik.hr/isplata-bozicnica/  jer će se zbog epidemioloških mjera planirana isplata provoditi uplatama na tekući račun.

 

KRITERIJI I KATEGORIJE:

DA STE UMIROVLJENIK S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU OPĆINE LEKENIK S MIROVINOM U VISINI SLJEDEĆEG PLATNOG RAZREDA:

Mirovina do 1.500,00 kuna -250,00 kuna božićnice

Mirovina od 1.501,00 kune do 3.000,00 kuna – 150,00 kuna božićnice

DA STE KORISNIK ZAJAMČENE MINIMALNE NAKNADE CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB- 200,00 kuna božićnice (podatke dostavljaju samo korisnici koji nisu dali svoje IBANE tekućeg računa za isplatu ogrjeva

DA STE KORISNIK NOVČANE  NAKNADE ZA NEZAPOSLENE HRVATSKE BRANITELJE DOMOVINSKOG RATA- 200,00 kuna božićnice

DA STE DOSTAVILI IBAN TEKUĆEG RAČUNA (BROJ NA KARTICI KOJI POČINJE SA HR PA 19 ZNAMENKI), DA STE PRILOŽILI PRESLIKE OSOBNE ISKAZNICE I KARTICE TEKUĆEG RAČUNA (ONLINE) PUTEM INTERNET OBRASCA

 

ZA SVE KOJI NEMAJU TEKUĆI RAČUN MOGU GA OTVORITI U POSLOVNICI HRVATSKE POŠTANSKE BANKE U LEKENIKU GDJE MOGU I KOPIRATI DOKUMENTACIJU.

Iznimno za osobe kojima ne može nitko od članova kućanstva pomoći u ispunjavanju obrasca i dostavi dokumentacije, obrasce će biti moguće podignuti na adresi: Lekenik, Zagrebačka 77A u prostoru bivše OTP banke, odnosno u neposrednoj blizini ambulante Doma zdravlja. Podignute obrasce korisnici mogu popuniti kod kuće i vratiti na istu lokaciju, a obavezno radi sigurnosti i ispravnosti podataka moraju priložiti kopiju svoje osobne iskaznice i kopiju kartice tekućeg računa.

 

UPOZORENJE

MOLIMO DA ZBOG VELIKOG BROJA KORISNIKA I OPASNOSTI OD ZARAZE SVI KOJI SU U MOGUĆNOSTI UZ NEČIJU POMOĆ OBRASCE POPUNE ONLINE, A ONI KOJI MORAJU IZ OPRAVDANOG RAZLOGA OSOBNO POPUNITI OBRAZAC, DA SE PRILIKOM PODIZANJA I PREDAJE ISTOG PRIDRŽAVAJU PROPISANIH MJERA NOŠENJA MASKE, DEZINFEKCIJE RUKU I RAZMAKA OD 2 METRA.


 

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.