Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Održan šesti sastanak tima za međuresornu suradnju i koordinaciju

Sastanak je održan online

Sastanak je održan online

Prema već dogovorenom terminu održan je 6. sastanak tima za međuresornu suradnju. S obzirom na lošu epidemiološku situaciju u Sisačko-moslavačkoj županiji sastanak je održan online preko Zoom-a.

Sastanak je održan sukladno Sporazumu o međuresornoj suradnji i koordinaciji u području sprječavanja nasilja i drugih ugrožavajućih ponašanja na lokalnoj razini.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici PGP-a, srednje škole, osnovnih škola i Crvenog križa te Zavoda za hitnu medicinu.

Na samom početku online sastanka, ravnateljica OŠ “Ivo Kozarčanin” iz Hrvatske Dubice informirala je prisutne o početku radova na energetskoj obnovi škole. Iz Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica istaknuli su kako imaju manjak ljudi te da im je hitno potreban voditelj nadzora za mjere u obitelji. Trenutno provode 15 mjera nadzora u obiteljima, a najveće potrebe su na području općine Dvor.

Dok se u osnovnim i srednjim školama nastava odvija u razredima, iz Crvenog križa su napomenuli kako je 14 djelatnika u samoizolaciji koja ističe 27.11. i tada se vraćaju svom redovnom radu na terenu s korisnicima.

Idući sastanak zakazan je za 21.12.2020. godine s početkom u 9 sati.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.