Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Na unutarstranačkim izborima Ivan Celjak potvrdio poziciju prvog čovjeka HDZ-a u Sisku

Sisački HDZ dobio i potpredsjednika ŽO – Tomislav Kralj osvojio 1502 glasa

Sisački HDZ dobio i potpredsjednika ŽO - Tomislav Kralj osvojio 1502 glasa

GO HDZ-a Siska poslala je Priopćenje nakon održanih unutarstranačkih izbora:

“Novi (stari) predsjednik Gradske organizacije HDZ Sisak je Ivan Celjak, aktualni saborski zastupnik kojem su Siščani ponovo poklonili povjerenje glasavši po principu jedan član jedan glas.

Predstavivši svoj tim, Celjak je naglasio kako želi nastaviti raditi na jačanju i moderniziranju gradske organizacije.

Pod vodstvom Celjaka, HDZ u Sisku je ostvario niz veličanstvenih pobjeda: na mjesnim izborima, izborima za EU parlament, unutarstranačkim na čelu s gospodinom Plenkovićem i njegovim timom, osvojeno gotovo 10.000 glasova na predsjedničkim te pobjeda na parlamentarnim izborima i to sve u gradu gdje je SDP na vlasti gotovo osam godina.

Celjak je odlučno najavio kako će sa svojim timom još pojačati rad na terenu baveći se gradskim temama koje zanimaju većinu Siščana.

Uz predsjednika Gradske organizacije u njegov tim izabrani su potpredsjednici:Tomislav Kralj, Sanja Mioković i Vesna Štengl.

Izbori na županijskoj razini pokazali su omjer snaga i novu ulogu izabranih potpredsjednika. Kandidat iz Siska, Tomislav Kralj osvojio je odlična 1502 glasa, dok je primjerice kandidat za predsjednika Žinić osvojio 1533 glasa.

Time je Sisak dobio novog potpredsjednika Županijske organizacije Sisačko-moslavačke županije, dok je aktualni zamjenik župana Roman Rosavec izgubio mjesto potpredsjednika.

I ovaj put sisačka organizacija iskazala je premoćnu snagu glasova na županijskoj razini i uvjerljivo potvrdila kako je s predsjednikom Ivanom Celjakom na čelu, ključni faktor u svim izbornim procesima.”


 

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.