erasmus

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak poziva sve mlade osobe u dobi 15 – 30 godina s područja Sisačko-moslavačke županije da se uključe u internetsko savjetovanje na temu poduzetništva mladih popunjavanjem upitnika koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/UsggbDKJ38rYarL99

Internetsko savjetovanje s mladima provodi se u okviru projekta „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“, kojemu je cilj razvijati politike za mlade s fokusom na stvaranje prilika za (samo)zapošljavanje mladih osoba u ruralnim područjima kroz razvoj poduzetništva i poticanje pozitivne poduzetničke klime za mlade. Što mladi iz Sisačko-moslavačke županije misle o poduzetništvu, vide li se u budućnosti kao poduzetnici te što im točno treba na tom putu, otkrit će rezultati savjetovanja s mladima.

Popunjavanjem upitnika omogućit ćete da se i Vaš glas čuje te utjecati na razvoj politika za mlade, odnosno izradu Akcijskog plana za razvoj poduzetništva mladih u Glini, Majuru i Hrvatskoj Kostajnici te daljnji razvoj sustava podrške mladim poduzetnicima.

Projekt „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“ provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak u suradnji s 11 partnera, a to su: Sisačko-moslavačka županija, Srednja škola Glina, Grad Glina, Općina Majur, Grad Hrvatska Kostajnica, LAG Una, LAG Zrinska Gora-Turopolje, Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj, civilnog društva ”LUTUM”, Udruga mladih Invictus, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Sisak i Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije). Projekt je financiran sredstvima iz programa ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, a vrijednost projekta je 9.505,00 EUR. Započeo je s provedbom 1.9.2020., a trajat će 13 mjeseci, točnije do 30.9.2021.

Za sve dodatne informacije i pitanja u vezi projekta UNLOCK ili popunjavanja upitnika za mlade, možete se obratiti voditeljici projekta Štefici Tominović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na broj telefona 044/659-121 ili mail: stefica.tominovic@hzz.hr.

Upitnik za mlade na temu poduzetništva u ruralnim područjima
0.00(0 glasova)
Komentara(0)