Djeca

Udruga “Kolajna ljubavi” osnovana je s ciljem pomaganja najugroženijim kategorijama stanovništva kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Udrugu je osnovala Ivana Parlov. Godina dana volonterskog misijskog iskustva među najsiromašnijima u afričkoj državi Tanzaniji potaknula ju je na osnivanje udruge i daljnji humanitaran rad. Prvi cilj volontera okupljenih u udrugu Kolajna ljubavi bila je izgradnja sirotišta u Songei, jednog od siromašnijih gradova Tanzanije s velikim brojem siročadi bez odgovarajuće skrbi. Sirotište je sagrađeno na crkvenom zemljištu.

Gradnja sirotišta je dovršena u srpnju 2010. godine, a ubrzo su se uselili i prvi štičenici. Sirotište je sagrađeno pomoću donacija, te se svi troškovi rada osiguravaju putem donacija, a za djecu se brinu volonteri iz Hrvatske.

Putem projekta kumstvo osiguravaju bolju budućnost velikom broju djece. Aktivni su i u Hrvatskoj – njihovi članovi volontiraju u domovima za nezbrinutu djecu, te pomažu brojnim socijalno-ugroženim obiteljima.

Želite li i vi oplemeniti svoj život postanite kum(a), priuštite jednom djetetu školovanje i zauvijek mu promijenite život na bolje.

Više informacija na linku.

“Dobra djela su karike koje čine kolajnu ljubavi.”

Majka Tereza

S kolajnom ljubavi učinite svijet boljim mjestom
0.00(0 glasova)
Komentara(0)