Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Ivana Cindrić: “Ja nisam autor uvredljivog komentara upućenog ministru i generalu Medvedu”

Očitovanje predsjednice Gradskog vijeća na konferenciju za medije sisačkog HDZ-a

Očitovanje predsjednice Gradskog vijeća na konferenciju za medije sisačkog HDZ-a

Očitovanje predsjednice sisačkog Gradskog vijeća Ivane Cindrić na konferenciju za medije sisačkog HDZ-a od 30. rujna prenosimo u cijelosti.

“Ja nisam autor uvredljivog komentara upućenog ministru i generalu Medvedu s mog Facebook profila. Nadležne institucije znaju da ja nisam autor navedenog komentara.

Moj djed, otac, stričevi, suprug, pa čak i majka hrvatski su branitelji, većina njih i dragovoljci, a ja sam u vrijeme rata bila djevojčica od 13 godina i nikad si ne dajem za pravo komentirati sudionike Domovinskog rata na bilo koji drugi način osim s poštovanjem.

Ova cijela 2020. godina, meni osobno, obilježena je majčinstvom i bez ikakve grižnje savjesti posvetila sam se odgoju moje djevojčice.

U isto vrijeme državu nam potresaju brojni novi skandali koji su vjerujem puno ozbiljniji i trebaju svu pažnju nadležnih institucija, a neriješeni dugotrajni sudski procesi se gomilaju.

I dok imamo Slučaj Rimac, Slučaj Janaf, Slučaj neregistriranog kluba u kom se okupljaju „značajni“ ljudi ove države „kako bi valjda diskutirali o važnim temama“ (novac nećemo spominjati), Slučaj otkaza posljednjih (ili skoro posljednjih) radnika INA Rafinerije Sisak, Slučaj Vjetroelektrane, Slučaj namještanja polaganja državnih stručnih ispita, javnih natječaja, poslova i druga namještanja, Slučaj Vidošević (Nadan), Slučaj Sanader, Slučaj Klemm, Slučaj Horvatinčić, Slučaj Kuščević i mnogi drugi (tko bi sve to nabrojao), HDZ Sisak saziva tiskovnu konferenciju da upozori javnost na „mračne tajne u gradskoj upravi“ koje se skrivaju iza ovog komentara.

Istina je da su „mračne tajne“ zapravo komentar razočaranog hrvatskog branitelja na tekst u Telegramu nakon kojeg mu se sve zgadilo.

Za komentar sam saznala nakon prozivke na Forumu „Sisački puls – novi sisački forum“ o čemu me je obavijestio prijatelj, a identitet autora komentara njegovim priznanjem meni nakon pokretanja postupka po službenoj dužnosti od strane policije.

Žao mi je da se javnost mora uopće ovime baviti.

Ali opet, ako je komentar na Facebooku (kojeg Facebook nije cenzurirao radi neprihvatljivog sadržaja) podigao toliko prašine, mora da živimo u Švicarskoj i drugih problema u ovoj zemlji nema.

I to je dobro znati.

Neću se više oglašavati o ovoj temi, a ostavku na mjesto gradske vjećnice, a samim time i predsjednice Gradskog vijeća ne mislim podnositi.”


 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.