Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Čestitka petrinjskog gradonačelnika hrvatskim braniteljima

“Obilježavanjem ovog dana posebnu zahvalnost iskazujemo hrvatskim braniteljima koji su stali u obranu i očuvanje naše Domovine”

"Obilježavanjem ovog dana posebnu zahvalnost iskazujemo hrvatskim braniteljima koji su stali u obranu i očuvanje naše Domovine"

Povodom Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije čestitku je uputio Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje:

Poštovani branitelji Sisačko-moslavačke županije, u ime svojih suradnika kao  i osobno, upućujem vam iskrene čestitke u prigodi obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije. Obilježavanjem ovog dana posebnu zahvalnost iskazujemo hrvatskim braniteljima koji su stali u obranu i očuvanje naše Domovine. S neizmjernom zahvalnošću klanjamo se onima koji nisu više s nama, njihova nesebična žrtva omogućila je da danas živimo u slobodnoj Republici Hrvatskoj. Uz ponos na ostvareno ustrajat ćemo i nećemo dozvoliti da se zaboravi i ugrozi dostojanstvo hrvatskog branitelja jer vi ste okosnica Lijepe naše! Sretan vam Dan hrvatskih branitelja!“

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.