Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan Žinić obišao radove na Središnjem paviljonu Opće bolnice u Sisku

Projekt vrijedan oko 170 milijuna kuna

Projekt vrijedan oko 170 milijuna kuna

Župan Ivo Žinić je u utorak, 8. rujna zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem i ravnateljem dr. Tomislavom Dujmenovićem obišao objekt Središnjeg paviljona Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

Novi Središnji paviljon prostire se na 8400 četvornih metara neto bolničke površine te su u tijeku radovi unutarnjeg uređenja poput razvoda elektroinstalacija, ugradnje dizala, postavljanje keramike i spuštenih stropova, montaže ventilacijskog sustava, a uskoro će započeti i ugradnja sanitarnih elemenata i postavljanje vanjske bravarije. Također su u tijeku i radovi na vanjskom uređenju, odnosno na postavljanju vodovodne i hidrantske mreže te na uređenju prometnica i okoliša oko samog paviljona.

Projekt Rekonstrukcija bolničkog kompleksa, odnosno izgradnja Središnjeg paviljona i uspostava Objedinjenog hitnog bolničkog prijema je, zajedno s opremom, vrijednosti oko 170 milijuna kuna i značajno će doprinijeti poboljšanju uvjeta zbrinjavanja hitnih bolesnika, odnosno njihov prijam i obradu ali i rad djelatnika i medicinskog osoblja u bolnici.

Župan je prilikom obilaska istaknuo kako je zadovoljan viđenim i dinamikom izvođenja radova te se nada kako će objekt biti završen u roku.


IMG_5481

IMG_5480

IMG_5487

IMG_5488


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.