Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Otvoren je Sisak Shopping Capitol u Petrinjskoj ulici

Centar se prostire na preko 4.200 kvadratnih metara

Centar se prostire na preko 4.200 kvadratnih metara

Sisak Shopping Capitol, dio Capitol Park obitelji, jučer je službeno pozdravio kupce pod svojim brendom u Petrinjskoj ulici. Centar se prostire na preko 4.200 kvadratnih metara za više od 45.000 stanovnika Siska.

Konzum, Privredna Banka Zagreb, salon za uljepšavanje Niksi, frizerski salon Rea i kafić Tale dočekali su prve kupce pod Shopping Capitol brendom. Novi zakupac je BIPA, koja je jučer otvorila svoju poslovnicu u Capitolu i tako poboljšala ponudu centra. Posjetitelji su cijeli dan uživali u zabavnom programu.

Ivana Rajković, direktorica portfolija u Poseidon grupi, naglašava vrijednosti koje Capitol Park brend donosi u svaki grad u kojem je prisutan.

„Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Ponosni smo što nakon četiri uspješna otvorenja prošle godine, Shopping Capitol otvaramo i u Sisku, a do kraja godine planiramo otvoriti još tri centra. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu.“

 

IMG_0438


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.