Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Nogometni savez Sisačko-moslavačke županije okuplja više od 7 tisuća nogometaša

Natjecanja uz poštivanje svih epidemioloških mjera

Nogometni savez sisačko moslavačke županije je sportska udruga koja obavlja sportsku djelatnost kroz skrb i promicanje nogometnog sporta na području Sisačko moslavačke županije, a osnovan je 1994. godine sa sjedištem u Sisku. Članovi Saveza su nogometni klubovi s područja Sisačko moslavačke županije. Radi ostvarivanja programa rada, određenih ciljeva i zadaća te unapređenja nogometa na području NSSMŽ-e osnovana su dva Nogometna središta sa sjedištima u Kutini i Novskoj.

Sport, sportski djelatnici, sportaši u proteklih nekoliko mjeseci susreću se s nizom izazova vezanih uz epidemiju koronavirusa, istaknuo je predsjednik NSSMŽ Davor Ivić.

 

 

Kada su se igrači vratili na teren susrete je mogao pratiti određen broj publike, dodaje Ivić

 

 

NSSMŽ oslobodio je klubove i plaćanja kotizacija u vrijeme kada su prekinuta natjecanja

 

 

Vjerujemo kako će ova situacija promijeniti , a sličnih nije bilo u povijesti nogometa na našem području, te kako ćemo nastaviti uobičajeno sa svim našim aktivnostima, zaključuje Ivić.

 

 

Dodajmo da u NSSMŽ djeluju 73 kluba velikog nogometa, 2 malog nogometa, veteranskih klubova je 10, a trenera je 281. Ukupno je to više od sedam tisuća igrača, a mlađih od 18 godina gotovo je 4 tisuće. Deset sudaca pripravnika, 74 sudca, jedan međunarodni sudac, 38 refgionalnih, 27 saveznih…samo su neke od brojki onih koji sudjeluju u programima i aktivnostima NSSMŽ.

 

60304119_772863686443855_7434317179371126784_o

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.