Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Na proširenom Kolegiju gradonačelnika o projektima na području Novske

Projekti vrijedni 60 mln kn

Projekti vrijedni 60 mln kn

Novim Prijedlogom rebalansa proračuna Grada Novske, povećavaju se sredstva za novo odabrane projekte, te će sa sadašnjih 72 milijuna kuna, novi iznos Proračuna biti oko 90 milijuna kuna, rečeno je na prvom proširenom kolegiju gradonačelnika nakon ljetne stanke. Kolegij je održan  prema propisanim epidemiološkim mjerama.

Gradonačelnik Marin Piletić, pročelnike gradskih Ureda, kao i ravnatelje gradskih ustanova, upoznao je s projektima koji su u provedbi i planovima za naredno razdoblje. Riječ je o projektima vrijednosti preko 60 milijuna kuna, te kako ističe Piletić,  „svaki od projekata generira nova radna mjesta“.

Posebno je izdvojio  Kampus, „Pametni grad“ za smještaj učenika i studenata uz prostore za učenja i e-arenu,  koji bi se gradio u Poduzetničkoj zoni Novska i kojemu kao nacionalnom projektu  potporu daje Hrvatska Vlada, te je postao i  strateški projekt Republike Hrvatske.

 

 

Piletić još jednom podsjeća na aktivnosti svih koji pripremaju vrijedne projekte važne za grad Novsku, te izdvojio još neke teme s kolegija

 

 

U suradnji s Hrvatskim zavodom za mirovisnko osiguranje i Turističke zajednice grada Novske preseljen je prostor zavoda u prizemlje postojeće zgrade kako bi bio dostupniji svojim korisnicima , a prostor Turističke zajednice na kat.

 

KOLEGIJ_4KOLEGIJ_3KOLEGIJ_2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.