Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Metalurški fakultet upisuje novu generaciju studenata na studije Metalurgija, Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš i Ljevarstvo!

Prijave studijskih programa za jesenski upisni rok moguće do 17.09.2020.

Prijave studijskih programa za jesenski upisni rok moguće do 17.09.2020.

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisuje novu generaciju studenata na preddiplomske sveučilišne studije Metalurgija i Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, preddiplomski sveučilišni stručni izvanredni studij Ljevarstvo te diplomski sveučilišni studij Metalurgija. Na preddiplomskom studijskom programu Metalurgija moguće je birati između dva smjera – Metalurško inženjerstvo i Industrijska ekologija.

Metalurgija je moderna znanost koja se bavi proučavanjem suvremenih materijala zastupljenih u medicini, transportnoj, ali i svemirskoj industriji, IT tehnologijama itd. Metalurgija čini sastavni dio mnogih grana svakodnevno zastupljenih u našim životima.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je stipendije za SVE redovite studente upisane na redoviti studij Metalurgije u akademskoj godini 2020/2021 u iznosu od 700 kuna mjesečno do završetka preddiplomskog obrazovanja.

Studenti metalurgije se zapošljavaju u roku od 3 mjeseca nakon završetka studija i to u djelatnostima metalopreprađivačke industrije i ljevarstva, naftnoj i petrokemijskoj industriji, obrazovanju, na obradama otpadnih voda, gospodarenju otpadom, sanaciji okoliša, građevinarstvu i ostalim stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima.

Prijave studijskih programa putem Središnjeg prijavnog ureda za jesenski upisni rok moguće su do 17.09.2020., stoga požurite i upišite metalurgiju jer je broj mjesta ograničen!


ZAŠTO UPISATI METALURŠKI FAKULTET?


–  Jedina znanstveno-nastavna ustanova u RH koja izvodi visokoškolsko obrazovanje iz polja metalurgije!

–  Jedini u RH Preddiplomski sveučilišni studij Metalurgija – smjerovi Metalurško inženjerstvo i Industrijska ekologija!

–  Jedini u RH Preddiplomski sveučilišni studij Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš!

–  Jedini u RH Preddiplomski sveučilišni stručni izvanredni studij Ljevarstvo!

–  Jedini u RH Diplomski sveučilišni studij Metalurgija!

– Svoju djelatnost MF temelji na: osobnom pristupu studentima i suradnicima, otvorenosti, transparentnosti, odgovornosti, etičnosti, komunikativnosti, učinkovitosti, kooperativnosti, interdisciplinarnoj suradnji, unapređivanju rada baziranih na rezultatima i spremnosti u rješavanju poteškoća!

–  Sudjelovanje studenata u različitim aktivnostima MF-a: konferencije, savjetovanja, seminari, popularizacija znanosti, suradnja sa širokom paletom gospodarskih subjekata – iskustveno učenje!

–  Terenska nastava!

–  Uveli smo i Tutorski sustav (tutor-tutorand) na prve dvije godine preddiplomskog studija kako bi se pomoglo studentima u svladavanju studijskog programa, olakšala orijentacija te razvio partnerski odnos. Tutorski sustav omogućuje veći kontakt nastavnika i studenata prve i druge godine preddiplomskog studija, a samim time i njihovo motiviranje i angažiranje!

–  Studentska praksa – sastavni dio iskustva studiranja!

–  Pripremni semestar za BRUCOŠE!

–  Završeni studenti MF-a zaposle se 0-3 mjeseca od završetka studija (podatci HZZ)!

–  Izuzetan naglasak na osobnom pristupu- student nije samo broj – razvijamo se i učimo zajedno!


Sve informacije možete dobiti na web stranici Metalurškog fakulteta www.simet.unizg.hr, Facebook i Instagram profilu te na broj telefona 044/ 533 – 379.

Studiraj Metalurgiju i postani član akademske zajednice i stup hrvatskog gospodarstva!


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.