Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Crveni križ Hrvatska Kostajnica potpisao ugovor za projekt “Zaželi” Faza II

Vrijednost projekta je 2.971.640,00 kuna

Vrijednost projekta je 2.971.640,00 kuna

Dana 04.rujna 2020. godine Gradsko društvo Crvenog križa Hrvatska Kostajnica potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za projekt “Zaželi” faza II. Naziv projekta je “I mi zaslužujemo priliku”, a vrijednost projekta je 2.971.640,00 kuna. Projekt je sufinanciran u 100% iznosu od Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

Kroz projekt će se zaposliti 32 djelatnice za pomoć u kući i tri osobe za vođenje i koordiniranje projektnih aktivnosti na terenu.

Na potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava ispred Crvenog križa sudjelovale se Maja Böhm, ravnateljica i Jasna Cetinjanin, voditeljica projekta te Državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Dragan Jelić  i ravnatelj HZZ-a, Ante Lončar.

Zapošljavanjem upravljačkog tima raspisati će se i natječaj za 32 radna mjesta. Kroz projekt će se obilaziti 224 krajnja korisnika sa za zadatkom pružanja potpore i podrške osobama treće životne dobi.

Trajanje projekta je 18 mjeseci, a njegovateljice i gerontodomaćice će obilaziti 12 mjeseci krajnje korisnike u njihovim domovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.