Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Vrtić Svete Marije Magdalene u Selima dobio novo vodstvo

Dužnost preuzela nova ravnateljica s. Matea Faltak

Dužnost preuzela nova ravnateljica s. Matea Faltak

Vrtić Svete Marije Magdalene u Selima dobio je u ponedjeljak 31. kolovoza novo vodstvo. U nazočnosti sisačkog biskupa Vlade Košića, predsjednika Upravnog vijeća vrtića mr. sc. Janka Lulića te djelatnika od s. Krešimire Katarić vrtić je preuzela nova ravnateljica s. Matea Faltak.

Izrazivši zadovoljstvo što će na čelu ove biskupijske ustanove i dalje biti sestre milosrdnice sv. Vinka Paulskog biskup se na poseban način zahvalio dosadašnjoj ravnateljici s. Krešimiri uručivši joj Odlikovanje sv. Kvirina za osobite zasluge u Sisačkoj biskupiji. Kako je istaknuo ovo je odlikovanje nagrada za njen četverogodišnji angažiran rad u službi prve ravnateljice vrtića u Selima. Biskup je rekao i kako je s. Krešimira revno vršila službu ravnateljice i odgojiteljice, uvijek živjela i svjedočila svoju vjeru i rado surađivala sa zaposlenicima, roditeljima i vodstvom biskupije, a na kraju zaželio joj je i obilje Božjeg blagoslova i uspjeha u radu na novoj službi.

Zahvalivši se na iskazanom povjerenju nova ravnateljica s. Matea je rekla kako će nastojati opravdati očekivanja te zajedno s osnivačem i svim djelatnicima graditi ovo zajedništvo na dobro vrtića i posebno svih mališana koji ga pohađaju. (SV)


_MG_4927

_MG_4916

_MG_4907

_MG_4931-2


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.