Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

[VIDEO] Trio Gušt u suradnji sa Žerom snimili singl “E moj kume”

“Simpatična veselica i ljetni hit”

"Simpatična veselica i ljetni hit"

Trio Gušt, majstori scenskog nastupa i zasigurno najzabavnija grupa iz Dalmacije, ovog ljeta uveseljavaju nas s novim singlom “E moj kume”.

Riječ je posebnoj suradnji s Draženom Žerićem – Žerom, frontmanom legendarne pop-rock grupe Crvena jabuka s kojom su Trio Gušt prijatelji dugi niz godina te se druže i privatno i poslovno.

Zbog pandemije koronavirusom i drugih obaveza, kako članova grupe Trio Gušt, tako i Žere, pjesma se skrivala ‘u ladici’ posljednjih pola godine, čekajući svoj pravi trenutak i svojevrsnu odskočnu dasku da je predstave javnosti. Pravi trenutak za to ukazao se upravo na vrhuncu ove ljetne sezone kada će je Trio Gušt prigodno predstaviti na festivalu ‘Melodije hrvatskog juga’ u Opuzenu, u petak, 7. kolovoza.


Sa Žerom se znamo dugi niz godina. Družili smo se službeno i neslužbeno, a s obzirom da je ‘trpanjski’ zet, a mi smo često svirali u Trpnju, nije čudno što smo mu bili gosti, ali i on nama na druženjima. Žera se prethodno zaljubio u našu pjesmu “Šveti Ivane” i tako je sve krenulo, pa smo odlučili napraviti suradnju na novoj pjesmi “E moj kume”, simpatičnoj veselici i ljetnom hitiću. Nakon godinu dana lovljenja, napokon smo se našli u studiju, a trebali bismo se naći ponovno da to i uživo otpjevamo.” – poručio je Želimir Dundić Dundo iz Trio Gušt pred festivalski nastup u Opuzenu.


 


Pjesmu “E moj kume” napisao je Nenad Ninčević, autor glazbe je Mirko Šenkovski Geronimo koji sa Žerom surađuje dugi niz godina, dok iza aranžmana stoji Ante Toni Lasan.


Foto: Nediljko Mrše

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.