Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

[VIDEO] Petar Dragojević predstavio spot za baladu “To ne mogu podnit”

Nema sumnje kako će njegova nova pjesma naći put do srca slušatelja

Nema sumnje kako će njegova nova pjesma naći put do srca slušatelja

Autor pjesme “To ne mogu podnit” je Darko Bakić, poznati autor, glazbenik i frontmen grupe Buđenje, kojem je kao autoru najvažnije što je dobio priliku raditi s vrsnim pjevačem kao što je Petar.


„Petar je pjevač koji je s godinama i iskustvom dobio svoju pravu patinu kojoj se vjeruje na svaku otpjevanu riječ. Imao je od koga to i naučit. Meni kao autoru to je najvažnije. Ne zaostaje on ni u kategoriji superiorno tehničkih pjevača, ali to je sport u kojem se mi ne natječemo. Više nas zanima dermatologija i kardiologija, odnosno slušanjem doći do kože i srca”, poručio je Darko.


Petar Dragojević svojim pjesmama i izvedbama gađa ravno u srce publike i za njega je “To ne mogu podnit” svojevrsni novi početak. „Za mene je ovo neki novi početak, suradnja sa spomenutim autorsko-producentskim timom nešto je što me iznimno veseli. Svakom novom pjesmom trudit ćemo se zaviriti u srca i dušu moje dosadašnje publike i potražiti pjesmama neku novu publiku”, dodao je Petar.


Petar-Dragojević1


Režiju spota potpisuje Ante Gusić, a u spotu se pojavljuju nekadašnja TV voditeljica Marina Parlov Buljubašić i njezin muž Ivan, zlatni olimpijac i europski prvak. Jako nam je drago da se Darko Bakić sjetio nas za snimanje spota, jer ga oboje jako cijenimo kao kantautora. Pjesma koju je napisao za Petra Dragojevića svidjela nam se na prvo slušanje i odmah nam ušla u uho. Na snimanju koje je vodio iskusni Ante Gusić, bilo nam je jako zabavno, iako sam prilikom snimanja jedne scene uspjela izgubiti vjenčani prsten. Pokušali smo ga izvaditi ispod stijena, ali valovi su bili prejaki. Unatoč tome, bilo nam je ovo predivno iskustvo i nadamo se da će se pjesma svidjeti drugima kao i nama”, poručila je Marina.


 

Petar je nastupio i na retrospektivnoj večeri Splitskog festivala posvećenoj Oliveru. Dvije godine su prošle otkako Oliver nije s nama, ali Petar živo pamti svaki trenutak proveden s njim. Također, na koncertu u Veloj Luci održanom Oliveru u čast, Petar je nastupio uz Petra Grašu i Ninu Badrić.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.