Ne morate na more da biste se osvježili, zabavili, okupali i opustili. U srcu Hrvatske, u našoj županiji  osvježenje se traži u prekrasnoj rijeci Uni.

Naime, već je poznato da je rijeka Una jedna od najljepših rijeka u Europi. Njezina tirkizna boja i čistoća privlače mnoge da se rashlade u njoj za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Osim što je rijeka Una zabava i rashlađenje za domaće stanovnike, postaje sve zanimljivija brojnim turistima koji vrlo rado pauzu od puta naprave baš na obalama rijeke Une. Sve više ljudi iz susjednih županija i iz Zagreba vikende provode sa svojim obiteljima na unskim plažama.

Na rijeci Uni tijekom ljeta održavaju se brojni zabavni i natjecateljski programi, a ukoliko niste natjecateljski tip uvijek možete provesti dan na Uni roštiljanjem sa obitelji i prijateljima. Una je rijeka bogata ribom stoga je sve više ribolovaca u čamcima koji se nadaju ulovu.

Brojne su plaže uz Unu, ali nabrojati ćemo samo neke: kupalište u Dvoru, kupalište Đenadija, Kavrlja, Kej u Hrvatskoj Kostajnici, u kupalište Baćin u Hrvatskoj Dubici  te brojne plaže,  otoci i otočići koji su idealni ako volite odmarati u miru.

Stoga vam savjetujemo da ove ljetne dane provedete na rijeci Uni u hrvatskom Pounju.

 

2 3 4

 

 

5 6 7 8 9 1022 23

 

 

Pronađite osvježenje na najljepšim plažama rijeke Une
4.40(10 glasova)
Komentara(0)