Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Pronađite osvježenje na najljepšim plažama rijeke Une

Sve više turista privlači tirkizna rijeka Una

Sve više turista privlači tirkizna rijeka Una

Ne morate na more da biste se osvježili, zabavili, okupali i opustili. U srcu Hrvatske, u našoj županiji  osvježenje se traži u prekrasnoj rijeci Uni.

Naime, već je poznato da je rijeka Una jedna od najljepših rijeka u Europi. Njezina tirkizna boja i čistoća privlače mnoge da se rashlade u njoj za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Osim što je rijeka Una zabava i rashlađenje za domaće stanovnike, postaje sve zanimljivija brojnim turistima koji vrlo rado pauzu od puta naprave baš na obalama rijeke Une. Sve više ljudi iz susjednih županija i iz Zagreba vikende provode sa svojim obiteljima na unskim plažama.

Na rijeci Uni tijekom ljeta održavaju se brojni zabavni i natjecateljski programi, a ukoliko niste natjecateljski tip uvijek možete provesti dan na Uni roštiljanjem sa obitelji i prijateljima. Una je rijeka bogata ribom stoga je sve više ribolovaca u čamcima koji se nadaju ulovu.

Brojne su plaže uz Unu, ali nabrojati ćemo samo neke: kupalište u Dvoru, kupalište Đenadija, Kavrlja, Kej u Hrvatskoj Kostajnici, u kupalište Baćin u Hrvatskoj Dubici  te brojne plaže,  otoci i otočići koji su idealni ako volite odmarati u miru.

Stoga vam savjetujemo da ove ljetne dane provedete na rijeci Uni u hrvatskom Pounju.

 

2 3 4

 

 

5 6 7 8 9 1022 23

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.