Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Pred budućim srednjoškolcima je jesenski upisni rok

Konačne ljestvice poretka bit će objavljene 01.rujna

Konačne ljestvice poretka bit će objavljene 01.rujna

Jesenski upisni rok u srednje škole započinje 21.kolovoza u 12 sati, kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 24. kolovoza 2020. godine, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 25. kolovoza. Odabir obrazovnih programa zaključat će se 28. kolovoza kada će se započeti s ispisom prijavnica. Konačne ljestvice poretka objavit će se 1.rujna, a dostava upisnica u srednje škole je dan kasnije 2.rujna 2020. godine.

U sisačkim srednjim školama ostalo je 112 slobodnih mjesta. Tehnička škola u Kutini ima 2 slobodna mjesta za industrijskog mehaničara.

U Srednjoj školi Petrinja slobodnih mjesta ostalo za smjer cvjećar (8), prehrambeni tehničar (12), pomoćni voćar-vinogradar-vinar (3), veterinarski tehničar (6), opća gimnazija (9) te za smjer mesar (7). U glinskoj Srednjoj školi slobodnih mjesta je ostalo je još 14 slobodnih mjesta za tri zanimanja.

U Srednjoj školi Topusko ostalo je 30 slobodnih mjesta , a Srednja škola Novska za jesenski rok ima slobodnih 20 mjesta.

Srednja škola Ivana Trnskog iz Hrvatske Kostajnice ima 54 slobodna mjesta. Mjesta za upis, njih 9, ostalo je i u Glazbenoj školi Fran Lhotka Sisak, a 5 u Glazbenoj školi Novska.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.