Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

In memoriam: Robert Frković

(1973. – 2020.)

“Bivši novinar, izvršni i glavni urednik američko-hrvatske revije Men´s Healtha, Robert Frković (46) preminuo je 27. kolovoza 2020. nakon duge i teške bolesti u sveučilišnoj Uniklinici Ulma (Bavarska). Rođen je 17. prosinca 1973. u građanskoj katoličkoj obitelji u Sisku, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju, te studirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Sin je ratnoga branitelja domovine, Josipa Frkovića, koji je 2007. umirovljen kao novinar-urednik u “Večernjem listu”.

Robert Frković bio je talentirani autor atraktivnih fotografija i reportaža iz SAD-a, Slovenije, Njemačke, Austrije, Nizozemske, Španjolske, Mađarske i Francuske. U nakladničkoj tvrtki Adria Medije Zagreb radio je, nakon dopisništva iz Siska za dnevne tiskovine, jedno desetljeće, sve do promjene AMZ-ova dioničraskoga vlasništva. Od 2015. obiteljski je živio sa suprugom u Schussenriedu i Biberachu a.d. Riss, Baden Wuerttemberg, radeći izvan profesije u špediciji.
Untitled-1 (1)

Članovima obitelji prerano preminuloga Roberta Frkovića, majci Katici, supruzi Biljani, ocu Josipu, sestri Maji i nećakinji Teni Desić u Sisku, Zagrebu i Biberachu pristižu brojni izrazi suosjećanja kolega novinara i političara. Počivao u miru Božjem.”

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.