Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

[VIDEO] Novi romantični singl Dražena Zečića “Zašto plačeš”

I ove godine razveselit će publiku na CMC festivalu u Vodicama!

I ove godine razveselit će publiku na CMC festivalu u Vodicama!

Dražen Zečić, jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, i ove godine razveselit će publiku u Vodicama jer će na CMC festivalu 5. rujna otpjevati novu pjesmu “Zašto plačeš”. Nepogrešiv kao autor stihova koje pjeva, Dražen je i ovog puta pogodio s pjesmom koju ćemo sigurno slušati narednih mjeseci.

 

Napisao sam jednu lijepu, romantičnu pjesmu koju je aranžmanski dotjerao moj dugogodišnji suradnik, Vinko Didović. Iako pjesma ima autorski pečat najavljuje jedan malo drugačiji stil koji će odrediti i ostale pjesme za moj novi studijski album. Pjesmu ću izvesti na CMC festivalu kojem se itekako radujem jer je to festival na kojem se vidim sa svojim kolegama i prijateljima, pričamo, nismo opterećeni nagradama, nema antagonizma već samo izmjenjujemo iskustva jer živimo od istog kruha. Prijašnjih godina se nismo viđali zbog koncertnih obaveza, a ove godine zbog karantene u kojoj smo bili tako da se veselim Vodicama, festivalu i druženju uz sve mjere opreza”, rekao je Dražen.

 

Spot za pjesmu “Zašto plačeš” režirao je još jedan dugogodišnji Zečićev suradnik, Željko Petreš, a na novi spot Zečić se duhovito osvrnuo: “Nadam se da će se spot slušati zbog pjesme, a gledati zbog dvije atraktivne djevojke koje su u njemu.

 

 

Nova pjesma “Zašto plačeš” naći će se na Zečićevom novom albumu koji je u pripremi. Posljednji album “Ja te volio nisam” objavljen je krajem 2017. godine, a poput svojih prethodnika našao se među najslušanijim i najprodavanijim domaćim albumima.

Foto: Samir Cerić Kovačević

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.