Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Novi ljetni hit singl hrvatske pop zvijezde Franke “Prvi osjećaj”

Potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot!

Potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot!

“Prvi osjećaj” moderne je, zanimljive plesne produkcije, a izlazi iz radionice provjerenih autora Branimira Mihaljevića i Nene Ninčevića. Nakon što je pjesma “Sve dok sanjaš” postala hitom godine nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu, očekuje se da će i “Prvi osjećaj” obilježiti ljeto 2020.

Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav… Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! ‘Prvi osjećaj’ je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da ju ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!” – izjavila je Franka.

Franka je za novi singl pripremila i zanimljivo vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot za koji su zaslužni Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Franka ima i poruku za obožavatelje: “Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših tuluma, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi!

 

 

Izlaskom pjesme “Prvi osjećaj” bliži se završetak Frankinog drugog studijskog albuma, koji najavljuje za kraj godine.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.