Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

[VIDEO] Colonia podiže adrenalin novim spotom pjesme “Doza”

“Potrudili smo se da ljudima ponudimo nešto što je na svjetskoj razini”

"Potrudili smo se da ljudima ponudimo nešto što je na svjetskoj razini"

Novi singl najpoznatije dance grupe prati još atraktivniji video spot za čiju je režiju zadužen redatelj Dario Radusin. Iako je njihova brojna publika navikla na odlične spotove, ovaj će vas se posebno dojmiti. Stil 80-ih, kazetofon, Ford Mustang i zanosna Ivana u zagrljaju Sandra Stanojevića uvlači vas u ludu noć koju provode dvoje zaljubljenih čiju strast povećavaju brza vožnja i hodanje po rubu zgrade.

Obožavam ovu pjesmu i mislim da totalno paše uz ovo ludo vrijeme u kojem se trenutno nalazimo. Što se tiče spota, potrudili smo se da bude drugačiji od svega dosad i da ljudima ponudimo nešto što je na svjetskoj razini. Moram priznati da nisam bila ovoliko uzbuđena od izlaska pjesme “Que sera”, koja je bila moja prva pjesma u Coloniji“, rekla je Ivana Lovrić.

 

Colonia2


Kompletni autor novog Colonijnog hita je Boris Đurđević, a trend vraćanja u 80-e koje su prigrile aktualne zvijezde svjetske glazbene scene mu itekako odgovara. “Obzirom da sam odrastao uz glazbu iz 80-tih godina, ovo je moj svojevrsni ‘tribute’ svim velikim hitovima koje obožavam. Uživao sam radeći na pjesmi “Doza” koja je spoj moderne produkcije i synthpopa. Nadam se da će se ovaj svojevrsni svjetski trend vraćanja u 80-te nastaviti, jer se tu osjećam ‘kao kod kuće’ “, rekao je Boris.

 

Colonia1


Novi singl “Doza” Colonia će uživo izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama 5. rujna, a ovisno o situaciji u kojoj su se mnogi glazbenici ovih mjeseci našli, nadaju se da će je izvesti i na još nekim ljetnim pozornicama.

Prije dvije godine Colonia je albumom ‘Nova era’ započela svoje novo poglavlje, a uspješni singlovi “Que sera”, “Melem”, “Alarmantno”, “Miris parfema” i ostali dokazali su kako njihov glazbeni pravac nikad ne zastarijeva. S pjesmom “Zumbuli” nastupili su u internacionalnoj večeri 25. jubilarnog festivala ‘Ohrid fest – Ohridski trubaduri’ na kojoj su osvojili drugu nagradu publike i stručnog žirija.Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.