Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

“Tko su prijatelji” sudjelovao na 58. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece

Rad filmske družine OŠ “Stjepana Kefelje” Kutina

Rad filmske družine OŠ "Stjepana Kefelje" Kutina

 

Film filmske družine OŠ “Stjepana Kefelje ” Kutina  „Tko su prijatelji?“ sudjelovao je na 58. Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece.

Objavljena je selekcija natjecateljskog programa za 58. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece koja će se ove godine održati u Malom Lošinju od 1. do 4. listopada 2020. u suorganizaciji Hrvatskog filmskog saveza, OŠ Maria Martinolića Mali Lošinj i Pučkog otvorenog učilišta Mali Lošinj.

Od prijavljenih čak 245 filma autora osnovnoškolskog uzrasta u  konkurenciju je odabrano 86 radova u 6 kategorija. U kategoriji slobodnog stila natjecat će se 12 filmova koji su prošli selekciju među kojima je i film naše kutinske filmske družine „ Tko su prijatelji?“. Scenarij, režiju i montažu filma potpisuje učenica  Katja Tušek, kameru – Sara Kašner, Katja Tušek, Marta Rimac, a u filmu glume Zinka Tušek, Iva Zovko, Marta Rimac, Hana Ivanković i Katja Tušek.

 

Who-are-friends-SL-Poster

 

“Na prijevodu filma na engleski jezik zahvaljujemo profesorici engleskog i talijanskog jezika Ireni Posavec. Čestitke svim filmašima!”, poručuje Goran Šporčić, voditelj filmske družine.

O svemu detaljnije možete pročitati na web stranicama Hrvatskog filmskog saveza: http://www.hfs.hr/novosti_detail.aspx?sif=5475#.Xx6aF54zaUl

Novi film filmske družine „Tko su prijatelji?“ možete pogledati na priloženom linku: https://www.youtube.com/watch?v=56WLKaqTdfU&feature=youtu.be

 

Katja-Tušek-1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.