Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Kutina: Motociklisti izazvali prometne nesreće

U Repušnici i Ulici Vladimira Preloga u Kutini

U četvrtak, 30. srpnja oko 13.45 sati, u mjestu Repušnica na kutinskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla teško ozlijeđen.

Naime, nesreću je izazvao 55-godišnji vozač motocikla kutinskih registracija, koji je započeo pretjecati osobno vozilo kutinskih registracija, koje je se kretalo ispred njega i skretalo u lijevo na kolni ulaz, kojim je upravljala 63 godišnjakinja. On je prednjim dijelom motocikla udario u stražnji dio osobnog automobila i od siline udarca pao u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, koje su mu konstatirane u sisačkoj Općoj bolnici. Vozači su alkotestirani te je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola. O ovoj prometnoj nesreći policija će podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog počinjenog prekršaja vozaču motocikla bit će izdan obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 16.30 sati, u Ulici Vladimira Preloga u Kutini, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen motociklist.

Do nesreće je došlo kada je 51-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 0,73 promila upravljao motociklom kutinskih registracija i po dolasku do raskrižja s Ulicom Lavoslava Ružićke i ulaskom u zavoj brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, uslijed čega je motociklom sletio van kolnika u odvodni kanal i pao.

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozlijede. Zbog počinjenog prekršaja vozaču će biti izdan obavezni prekršajni nalog.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.