Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Hrvatska Kostajnica: Svim osnovnoškolcima osigurali besplatne radne bilježnice i likovne mape

Uspješno provođenje socijalno-demografskih mjera

Uspješno provođenje socijalno-demografskih mjera

Grad Hrvatska Kostajnica nastavlja uspješno sa provođenjem svojih socijalno-demografskih mjera pa su tako i za iduću školsku godinu osigurali besplatne radne bilježnice i likovne mape za svu djecu koja pohađaju OŠ “Davorina Trstenjaka” u Hrvatskoj Kostajnici.

Početkom nove školske godine učenike će na klupama dočekati besplatne radne bilježnice i likovne mape koje financira grad Hrvatska Kostajnica iz vlastitih sredstava.

Ova mjera  pomoći će roditeljima te uvelike olakšati početak nove školske godine. Isto tako, ovom mjerom smanjiti će se socijalna diskriminacija među djecom te će svi učenici od prvog školskog dana imati sve potrebne radne materijale za nesmetano odvijanje nastave.

Podsjetimo, grad Hrvatska Kostajnica već nekoliko godina kroz razne demografske mjere pomaže roditeljima, učenicima, studentima i vrtićancima. Pa tako za rođenje djeteta izdvaja 3.000,00 kuna, svim redovnim studentima dijeli stipendije, a zbog korona virusa i zatvaranja vrtića u travnju i svibnju roditelji su bili oslobođeni plaćanja vrtića.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.