Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Za vikend održan Giro di Kutina 6

Za zakladu “Ivanova kuća” prikupljeno 1.850,00 kuna

Za zakladu "Ivanova kuća" prikupljeno 1.850,00 kuna

Na prostoru oko jezera Mikleuška, zbog već ranije svima poznatih epidemioloških mjera i specifične situacije, u organizaciji Zajednice Talijana Dante Moslavina i AK Maratonjare Kutina, a u cilju nastavka jedne lijepe humanitarno sportske tradicije ove godine Giro je održan u malo drugačijem obliku, zatvorenom utrkom članova Maratonjare Kutina i gostima – atletskim prijateljima iz AK Noga Novska u utrci na 5 km.

Giro2
Kao i svake godine Giro je i ove godine imao svoju humanitarnu notu, a članovi kluba prikupili su iznos od 1.850,00 kn koji će biti donirani zakladi „Ivanova kuća“ koja brine i pomaže oboljelima od demencije i Alzheimereove bolesti. Od rezultata treba izdvojiti odlične rezultate u muškoj konkurenciji pobjednika Renata Dasovića (16:56), drugoplasiranog Vedrana Kelemena (17:40) i brončanog Stjepana Žanića (19:09), dok je u ženskoj konkurenciji pobjedila Emilija Židek, ispred Kristine Mažar i Marele Marić.
Nadamo se da će sljedeće izdanje ovog lijepog i tradicionalnog natjecanja moći biti održano na uobičajeni način sa svim sportskim prijateljima željnim ovog tipa natjecanja, s najvećim fokusom na dječje sportske discipline, kao što je to do sada uvijek bilo. 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.