Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

EMISIJE

[VIDEO] Udruga Sveta Agata i dr. Sanja Štingl – Vlašić u emisiji ‘Ispod istog neba’

Udruga za pomoć ženama oboljelim od raka dojke, danas od 17,30h

Udruga za pomoć ženama oboljelim od raka dojke, danas od 17,30h

Udruga Sveta Agata iz Gline udruga je koja pomaže ženama oboljelim od raka dojke. Osnovana je prošle godine, a više o samoj udruzi te zašto se zove ovako otkrila nam je dr. Sanja Štingl – Vlašić, predsjednica. Osim toga, doktorica nam je otkrila niz zanimljivih informacija o aktivnostima vezanim uz prevenciju raka dojke u samoj Glini, ali i šire, a također smo razgovarale i o važnoj nagradi VAM koju je dobila.

Naime, ova nagrada se dodjeljuje u spomen na jednu od osnivačica i prvu predsjednicu udruge Sve za nju doc. dr. sc. Vesnu Andrijević Matovac. Nagrada VAM dodjeljuje se jednoj osobi, državljanki ili državljaninu Republike Hrvatske koja je tijekom protekle godine  svojim osobnim djelovanjem iznimno pridonijela afirmaciji borbe protiv raka u svojoj zajednici, afirmaciji prevencije zloćudnih bolesti ili podizanju kvalitete života žena oboljelih od raka u svojoj zajednici.

Pogledajte dojmljivu priču u prilogu Nove TV o tome kako je dr. Štingl – Vlašić nominirana za ovu neprocjenjivu nagradu:

 

 

Ne propustite ‘Ispod istog neba’ danas u programu Radio Quirinusa od 17,30 sati.

 

 

sanja stingl vlasic3

sanja stingl vlasic2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.