Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Damir Kedžo novim hitom “Nedodirljiva” ovo ljeto donosi ritam, sreću i ljubav!

“Vjerujem da ćemo uskoro svi zajedno pjevati ‘Nedodirljivu’ na koncertu”

"Vjerujem da ćemo uskoro svi zajedno pjevati 'Nedodirljivu' na koncertu"

Damir Kedžo ima novi hit “Nedodirljiva” koji ovo ljeto donosi ritam, sreću i ljubav. Sjajna ekipa radila je na ovoj pjesmi koja će zasigurno oduševiti Damirove obožavatelje. Za glazbu su zaslužni Albin Nordquist i Sebastiane Zelle, a radili su i na tekstu uz Mirzu Tetarića. Aranžman i produkciju odradio je Igor Ivanović, a mastering Tom Waltz.

“Energična sam osoba i najviše volim svoju publiku i koncerte. Volim tu razmjenu energija, komunikaciju, pokret. Volim pjevati balade, ali me brže pjesme pokreću, a ova pjesma nosi u sebi sve ono što volim – ritam, sreću, ljubav. Pokreće me i izmami osmijeh svaki put kad ju pjevam i slušam, a želim i da kod slušatelja izazove istu reakciju. Kada se dogodi ta kemija i publika osjeti emociju, znam da smo napravili dobru stvar. ‘Nedodirljiva’ je svima koji su je čuli bila, kako i tekst kaže, neodoljiva već na prvo slušanje”, rekao je Damir Kedžo.

Od ožujka živimo neki novi normalni život, radimo i živimo i dalje samo po novim pravilima. Damir je uspio snimiti novi singl, a cijeli tim je presretan što su uspjeli snimiti spot. ‘Nedodirljivu’ je u spotu savršeno odglumila Vita Veljačić, studentica građevine iz Crikvenice koja u sebi nosi svu ljepotu života. Predivna, nedodirljiva, pobornica zdravog života i vježbanja nosi u sebi sve ono što je kreativni tim zamišljao u ovom spotu. A spot prati priču uspješnih mladih ljudi koji se stalno susreću na krivim mjestima, bez prilike za upoznavanje sve dok ih život ne spoji u stomatološkoj klinici. Video za pjesmu radila je kreativna ekipa Vid filma koja je donijela novu energiju u kolekciju Damirovih spotova.

 

 

Damir za kraj najavljuje i izlazak svog novog albuma koji će uskoro ugledati svjetlost dana: “Sad nam slijedi promocija pjesme i spota, potom albuma. Koristimo popuštanje mjera za snimanje novih pjesama jer život nas je naučio da ne uzimamo sve što imamo olako i da kvalitetnije koristimo vrijeme. Vjerujem da ćemo uskoro svi zajedno pjevati ‘Nedodirljivu’ na koncertu. Do tada uživajte u životu, mojoj novoj pjesmi i ljetu.”

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.