Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

U realizaciji još jedan projekt iz “Intervencijskog plana Grada Petrinje”

„Plesnim korakom do zdravlja i veselja“

„Plesnim korakom do zdravlja i veselja“

U Maloj dvorani petrinjskog Hrvatskog doma Sportski plesni klub „Petrinia“ zajedno sa svojim partnerima, Udrugom osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Domom za starije i nemoćne osobe Petrinja i Gradom Petrinja, održao je početnu konferenciju u sklopu njihovog projekta „Plesnim korakom do zdravlja i veselja“.

 

 

rekla je Natalija Antić Bjelac, predsjednica Sportskog plesnog kluba Petrinia. Ističe kako navedeni projekt traje sve do 6.veljače 2023.godine.

 

 

Nastojat će za vrijeme trajanja pružiti što više aktivnosti kako bi se priključilo što više naših sugrađana.

 

 

Što se tiče aktivnosti u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja, naglasak će biti na sportsko-rekreativnim aktivnostima u skladu sa psihofizičkim mogućnostima korisnika, uz zabavu i rekreaciju.

 

 

Izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Aleksandra Milković je istaknula kako su s velikim zadovoljstvom prihvatili partnerstvo na ovom projektu.

 

 

Radna terapeutkinja u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja Martina Matić je kazala kako jedva čeka da krenu sa projektnim aktivnostima u Domu.

 

 

Partner na projektu je i Grad Petrinja, a petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović je podsjetio kako ovaj projekt ide iz Intervencijskog plana koji je vrijedna gotovo 205 milijuna kuna.

 

 

Na samom kraju, Antić Bjelac je pozvala sve sugrađane da im se pridruže u subotu 27.lipnja od 21 sat na petrinjskom Gradskom kupalištu kada će biti održana aktivnost u sklopu ovog projekta, a to je „Latino večer“.

 

petrinia24062020bpetrinia24062020d

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.