Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Rekonstrukcija vatrogasnog doma DVD-a Majur u završnoj fazi

Vrijednost projekta je 7.051.628,38 kn, a sufinanciran je iz Programa ruralnog razvoja RH

Vrijednost projekta je 7.051.628,38 kn, a sufinanciran je iz Programa ruralnog razvoja RH

DVD-u Majur 2018. godine odobrena su bespovratna sredstva za građenje i opremanje Vatrogasnog doma s rokom zavšetka radova u trajanju od 3 godine.

Vrijednost projekta je 7.051.628,38 kuna, a sufinanciran je iz Programa ruralnog razvoja RH, mjera 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Nositelj projekta je Dobrovoljno vatrogasno društvo Majur na čelu sa predsjednikom Zdravkom Bobetkom.

 

 

Ovom investicijom izvršiti će se rekonstrukcija, dogradnja i opremanje zgrade DVD-a Majur, a u svrhu poboljšanja rada, usluga i dodatnih sadržaja za potrebe lokalnog stanovništva. Izgrađene su četiri garaže, velika sala, nabavljena je oprema, a sami radovi i opremanje se nalaze u završnoj fazi.

Klementina Karanović, načelnica Općine Majur govori o projektu


 

 

Isto tako poboljšati će se uvjeti rada DVD-a, stvoriti će se uvjeti za dodatne sadržaje za lokalno stanovništvo te otvoriti radno mjesto rekla je Klementina Karanović


 

Radovi i opremanje novog vatrogasnog doma su završeni te se čeka izdavanje uporabne dozvole.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Majur ove godine slavi 88. godina postojanja, a  svečano otvaranje renovinarnog doma očekuju na jesen.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.