Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Proglašeni najuspješniji novljanski sportaši u 2019. godini

Najuspješniji sportski djelatnik je Josip Šimunović

Najuspješniji sportski djelatnik je Josip Šimunović

U tradicionalnom godišnjem izboru Zajednice športskih udruga grada Novske, proglašeni su najbolji među novljanskim sportašima u protekloj 2019. godini. Na prigodnoj svečanosti najuspješnijima  su dodijeljene medalje i pehari.

Medalje i Priznanja uspješnim sportašima dodijelio je Marin Piletić, gradonačelnik Grada Novske i Josip Šimunović, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Novske

 

 

Sportskim nadama proglašeni su  Iva Vidiček, Hana Basarić, Mia Nikić. Marko Krunić, Viktor Barešić i   MihaelPrelesnik

Najuspješnija ženska ekipa je Ženski rukometni klub Novska.Ponovno je započeo s radom 2016. godine s djevojčicama 2006./2007. godište.

Nakon godinu dana ustrojili su tri selekcije u kojima trenira 50-ak djevojčica i djevojaka.

U nekoliko godina rada djevojčice su svojim predanim radom na treninzima napredovale i postizale sve bolje rezultate.

 SPORTASI_08

 

Najuspješnija muška ekipa je Športski nogometni kluba „Sloga“  Jazavica-Roždanik.Ekipa je u 2019. godini osvojila naslov prvaka Prve županijske nogometne  lige Sisačko-moslavačke županije  i plasirala se u četvrtu nogometnu ligu  Središta Zagreb.

Najuspješniji trener grada Novske je Boris Horvat  – Športski nogometni klub „Sloga“ Jazavica- Roždanik

Ivan Kovačević – Športski nogometni klub Sloga Jazavica – Roždanik, najuspješniji je sportaš , a najuspješnija  sportašica je Nives Bišof , članica  badminton ekipe Školskog sportskog društva Srednjoškolac  Novska koje je osvojilo 1.mjesto na županijskom natjecanju te ostvarilo plasman na  Državno natjecanju školskih sportskih društava odakle su se djevojke vratile sa srebrnim medaljama.

SPORTASI_06

 

Najuspješniji sportski djelatnik  je Josip Šimunović, s više od 40 godina sportske karijere , Predsjednik je Zajednice sportakih udruga grada Novske, Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije  i Školskog sportskog saveza  Sisačko-moslavačke županije. Voditelj je Školskog sportskog drzuštva Srednjoškolac i predsjednik Udruge za poticanje sportskih aktivnosti i komunikacijske kreativnosti“Ogrc“ Novska i član Stegovnog suda Hrvatskog košarkaškog saveza.

 

SPORTASI_09SPORTASI_05SPORTASI_04SPORTASI_03SPORTASI_02SPORTASI_01

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.