Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Održan sastanak Upravnog odbora KKK Hrvatska Kostajnica

U četvrtak, 18. lipnja 2020. godine održan je Upravni odbor Kajak Kanu kluba Hrvatska Kostajnica. Osim članova odbora, na sastanku je bio prisutan kao gost gradonačelnik Dalibor Bišćan.

 

 

Trenerica kluba, Viktorija Mrđenović upoznala je članove Odbora sa Izvješćem o radu za 2019. godinu. Istaknula je kako je KKK prošle godine uložio 31.000 kuna za nabavu neophodne sportske opreme za rad. Tako su nabavili dva mala Kajner vesla za mlade kadete, ergometar i mini kajak. Kajakaši Samuel Lucić i Franjo Žnidarić sudjelovali su na pripremama za skijaško trčanje u Planici, a sa ostalim kajakšima i u Metkoviću na pripremama za natjecanje.

 

 

KKK Hrvatska Kostajnica prošle godine osvojio je brojne medalje, a posebno se ponose medaljama za prvo i drugo mjesto na Državnom natjecanju u maratonu za juniore i seniore. Na svim Utrkama kupa u RH odnijeli su medalje, a novim se nadaju 4. srpnja 2020. godine na Državnom natjecanju u maratonu za kadete, juniore i seniore u Slavonskom Brodu.

 

 

Na kraju sastanka prisutnima se obratio Dalibor Bišćan te je iskoristio priliku da se zahvali KKK-u za postignute rezultate. Istaknuo je važnost ulaganja u sport te poručio kako će uvijek imati sluha za sportaše u gradu. Isto tako u međusobnoj suradnji renovirati će se krovište na objektu u vlasništvu KKK Hrvatska Kostajnica. Sanacija je nužno potrebna, a nakon obnavljanja krovišta KKK će postepeno uređivati prostorije u potkrovlju.

Pratite KKK Hrvatska Kostajnica na facebook stranici: https://www.facebook.com/kajakkostajnica/

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.