DSCN2797

Otvorenje početka radova na izgradnji pješačke staze uz Kutinicu (III dio šetnice) obišao je gradonačelnik Zlatko Babić u pratnji Eduarda Gelešića, pročelnika iz UO  za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša.

Pješačka staza proteže se od početka Parka 56. bojne uz Tehničku školu Kutina i Sportski centar Kutina do pješačkog mosta prema gradskom bazenu gdje se odvajaju dva kraka, jedan prema bazenu i jedan prema spoju nogostupa u ulici Hrvatskih branitelja.

 

DSCN2789_610x407

„Ovo je treća faza naše pješačke staze uz Kutinicu. Šetnica je projektirana u dužini od 1 313 m, a širina same pješačke staze je ista kao i na ostalim dijelovima šetnice, 3,00 m. Uz ivičnjak s pješačkim rubnjacima i završnim zastorom asfaltom, staza će biti opremljena s urbanom opremom, tj. klupama i koševina za otpad te kompletnom javnom led rasvjetom.“, rekao je Eduard Gelešić, pročelnik UO za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša.

 

DSCN2780

Ukupna projektantska vrijednost investicije iznosi oko 2.500.000 kn.

 

DSCN2861

„Hrvatske vode financirati će preko 50% ovoga projekta. Ovo je treća faza uspješne suradnje Grada Kutine i Hrvatskih voda te se nadam i budućim suradnjama“ rekao je Mišo Čičak iz Hrvatskih voda. O izgradnji šetnice gradonačelnik Zlatko Babić

 

 

Imamo planove i za budućnost, dodaje Babić

 

 

Izvođač radova je tvrtka Binđo d.o.o. iz Ivanić Grada, a stručni nadzor obavljaju  Hrvatske vode i Grad Kutina.

 

DSCN2893

Nastavak izgradnje pješačke staze uz Kutinicu
0.00(0 glasova)
Komentara(0)