Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

LAG Una postao nositelj projekta “Kad se naše ruke slože”

Kroz projekt će se zaposliti 50 žena

Kroz projekt će se zaposliti 50 žena

Lokalna akcijska grupa Una 18. lipnja potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Program zapošljavanja žena, Zaželi faza II.

Na svečanom potpisivanju ugovora održanom u  u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu prisustvovale su predsjednica Klementina Karanović i voditeljica Milena Trkulja Matagić.

Riječ je o projektu iz programa „Zaželi – faza II“ koji će pomoći dugotrajno nezaposlenim ženama da se uključe na tržište rada u svrhu potpore i podrške starijim osobama u nepovoljnom položaju. O području provedbe projekta, Klementina Karanović

 

 

Ugovor su dodijelili predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

S obzirom da se projekt provodi na velikom zemljopisnom području, bilo je potrebno zaposliti veći broj žena i upravljačkog tima kako bi se osigurala kvalitetna provedba projekta. Više o projektu kazala je predsjednica LAG-a Una, Klementina Karanović

 

 

Program „Zaželi – faza II“ se financira iz Europskog socijalnog fonda u Okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. na području čitave Hrvatske.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.