Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

HNS predstavio listu u VI. izbornoj jedinici

“Područje koje pokriva VI. izborna jedinica inkubator je za gospodarski razvoj”

"Područje koje pokriva VI. izborna jedinica inkubator je za gospodarski razvoj"

U Sisku je danas predstavljena lista HNS-a za Hrvatski sabor u VI. izbornoj jedinici, kao i izborni program ove stranke.

Nositelj liste u VI. izbornoj jedinici, direktor Političke akademije HNS-a, Boris Blažeković istaknuo je kako listu čine vrijedni ljudi koji imaju želju promovirati određene politike i vrijednosti, koje nedostaju u hrvatskom političkom prostoru

 

 

Blažeković o političkom programu stranke

 

 

Reforma javne uprave, nagrađivanje po učinku, profesionalnost, deregulacija i decentralizacija i HNS-ov Zeleni kišobran koji uključuje  pretvaranje prljavih industrija u čiste, čistu energiju, zaštitu voda i tla.

Predsjednica sisačkog HNS-a i županijska vijećnica Adelina Ivković na trećem je mjestu HNS-ove  liste u našoj izbornoj jedinici. Posebno je naglasila kako radi u realnom sektoru i prepoznaje sve s čim se susreću i poslodavci i radnici

 

 

Ivković je zahvalila na povjerenju Središnjici stranke , a ukoliko dobije i povjerenje građana artikulirat će u Hrvatskom saboru  sve ono što je važno za građane grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

 

 

Najmlađa na listi HNS-a u VI. izbornoj jedinici  je dvadeset dvogodišnja Siščanka Marija Kranjčec

 

 

Blažeković vjeruje kako će birači u VI izbornoj jedinici prepoznati HNS-ovu listu, a područje koje pokriva ova izborna jedinica može postati  inkubator sveukupnog razvoja.

 

104430221_1043673039368066_7499698988049330198_n

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.