Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Energetska obnova zgrada NPB “Dr. Ivan Barbot” Popovača

Vrijednost radova je 8,5 milijuna kuna

Vrijednost radova je 8,5 milijuna kuna

Na zgradama Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača traju radovi energetske obnove. U pratnji ravnateljice ove zdravstvene ustanove prim.dr. Marine Kovač radove su obišli sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i njegov zamjenik dr.sc. Roman Rosavec. Ravnateljica prim. dr. Marina Kovač

 

 

Zamijenjena je kompletna unutarnja rasvjeta, a pri kraju je i zamjena prozora i vrata. Postavlja se kamena vuna na vanjske zidove.

Na zgrade VI. i IX. odjela postavljena je kamena vuna. Ubrzo bi trebali započeti radovi na zamjeni unutarnje rasvjete. Izrađuje se i stolarija koja stiže za dvadeset dana i počinje ugradnja.
Na zgradi VII. odjela postavljena je kamena vuna, zamijenjena je unutarnja rasvjeta, izrada stolarije je pri kraju te bi izvođač za desetak dana pristupio radovima

Na zgradama Laboratorija i Prosekture započelo je postavljanje kamene vune. Izrađuje se stolarija, a za nekoliko dana bi započeli sa zamjenom unutarnje rasvjete.

 

Image00006

 

Na ovoj zgradi će se fasaderski radovi odvijati nakon završetka radova na VI. i IX. odjelu jer se radi o istom izvođaču, kojemu je potrebna skela koju sada koristi na tim odjelima.
Župan i njegov zamjenik bili su zadovoljni viđenim i kvalitetom izvedenih radova.

Da nije bilo tromjesečnog prekida radova zbog pandemije radovi bi već bili dovršeni, istaknuo je župan Žinić

 

 

Radovi, ukupne vrijednosti 8,5 milijuna kuna, financirani su najvećim dijelom iz fondova Europske unije, a ostatak sredstava je iz proračuna SMŽ.

 

 

Najavio je i nova ulaganja

 

 

Župan je zahvalio ravnateljici na uspješnom vođenju ove zdravstvene ustanove.

 

Image00005Image00002Image00003

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.