Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Davor Božinović videovezom razgovarao s korisnicima Doma za starije i nemoćne u Sisku

Zahvalio je na potpori u poštivanju mjera tijekom epidemije Covid-a 19

Zahvalio je na potpori u poštivanju mjera tijekom epidemije Covid-a 19

Nositelj liste HDZ-a u VI. izbornoj jedinici Davor Božinović, aktualni potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova, ali i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite danas je videovezom razgovarao s korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

Ravnateljica ove ustanove u socijalnoj skrbi, kojoj je osnivač Sisačko-moslavačka županija, Ružica Čakširan upoznala je Božinovića s aktivnostima provedbe preporuka i Odluka Nacionalnog stožera i resornog ministarstva u epidemiji koronavirusa. Upravo zbog strogog pridržavanja preporuka u ovoj ustanovi se nije dogodilo „probijanje“ virusa. Podsjetimo, kako bi se korisnici doma čuli i vidjeli sa svojim obiteljima, u vrijeme zabrane posjeta, Ivan Celjak, zamjenik sisačko-moslavačkog župana  osobnom je donacijom osigurao opremu za komunikaciju i poklonio je ovoj ustanovi. Upravo putem te opreme ministar Božinović danas je komunicirao s korisnicima.

 

 

Epidemiološka situacija se popravila, u međuvremenu, iako su se pojavila i nova žarišta, što je bilo i za pretpostaviti, dodaje Božinović.

 

 

Božinović poziva i dalje na oprez i poštivanje mjera

 

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.