Fotografija uz prikaz videa

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ aktivno djeluje na provedbi projekta Međugeneracijski dijalog – put primarne prevencije nasilja u obitelji i društvu. Jedna od osobitosti ovog projekta je izrada promotivnog spota (audio-video sadržaja) u kojem sudjeluje partneri, suradnici i korisnici projektnih aktivnosti, a sve u svrhu promicanja prava osoba starije životne dobi, prevencije nasilja nad i među djecom, odgovornog međugeneracijskog dijaloga, te aktivnog i zdravog suživota svih dobnih generacija u društvu.

Ovaj audio-video materijal nastao je u vrijeme pandemije COVID-19 virusa, te je oblik informiranja, edukacije i podrške u kriznim vremenima, korištenjem suvremenih tehnologija i izvedbene umjetnosti.

“Drago nam je što smo uspjeli izdvojiti razne segmente provedbe projekta i staviti ih u stvaranje ove lijepe životne priče, za koju vjerujemo da će se u vidu zajedničke suradnje razvijati i dalje” – istaknula je voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor, te uputila zahvalu za sudjelovanjem u projektnim aktivnostima svim sudionicima.

Pregled audio-video sadržaja, preuzimanje i daljnje dijeljenje istoga u informativno-edukativne svrhe, te promociju projektnih aktivnosti moguće je putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=-MPxWaV9Ggg

 

 

Projekt Međugeneracijski dijalog – put primarne prevencije nasilja u obitelji i društvu financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na projektu su Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja, Knjižnica i čitaonica Kutina i Općina Hrvatska Dubica.

Projekt se provodi na području Sisačko-moslavačke županije od prosinca 2019. do kraja lipnja 2020. (uz mogućnost produžetka roka provedbe projekta), te na digitalnoj edukativnoj platformi Edmodo.


 

[VIDEO] Projekt Međugeneracijski dijalog – put primarne prevencije nasilja u obitelji i društvu
5.00(3 glasova)
Komentara(0)