Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Frano Bašić predstavio pjesmu “Pamtit ću te zauvijek”

Glazbu i tekst potpisuje hitmejker Mirko Šenkovski – Geronimo

Glazbu i tekst potpisuje hitmejker Mirko Šenkovski – Geronimo

Frano Bašić pjevač je koji se nastupima na brojnim festivalima u Hrvatskoj predstavio široj publici.

Glazbom se počeo baviti s 15 godina, kada je iz rodnog Posušja došao u Njemački Essen i krenuo s kantautorskim radom. Njegove pjesme iskreno su nadahnute priče inspirirane promišljanjima i događajima iz vlastitog života, a prati ih melodija karakteristična za podneblje u kojem je odrastao.

Pjesma Pamtit ću te zauvijek označava početak njegove suradnje s hitmejkerom Mirkom Šenkovskim – Geronimom koji za novi singl potpisuje glazbu i tekst. Aranžman je radio G-team, dok produkciju spota snimljenog pod redateljskom palicom Dragane Kajtazović – Šenkovski potpisuje Stella FILM.

 

 

Kada sam dobio demo snimku, nisam dugo oklijevao. To je početak suradnje sa Mirkom Šenkovskim Geronimom koji iza sebe ima brojne hitove kao što su Ja bez tebe ne mogu da živim, Čardak, Zašto lažu nam u lice, Otkud ti pravo, To što svaka žena sanja, Grade moj, Par koraka od meraka, Taman je itd. Pjesma Pamtit ću te zauvjek naš je prvi zajednički singl, ali mi vam već priprememo nove pjesme, koje će u skoro vrijeme ugledati svjetlo dana“ – rekao je Frano Bašić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.