Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Predstavljeni projekti Grada Kutine i Razvojne agencije MRAV

Obuhvaća razdoblje od 2017. do 2020. godine

Obuhvaća razdoblje od 2017. do 2020. godine

Na konferenciji za medije u Poduzetničkom inkubatoru u Kutini predstavljeni su projekti Grada Kutine i Razvojne agencije MRAV u razdoblju od 2017. do 2020. godine. Kako bi predočili sugrađanima projekte i iskazali ih u brojkama izrađena je brošura o projektima  u navedenom razdoblju.

U brošuri su navedeni projekti koji su u pripremi, provedbi i provedeni projekti. Ona  ne uključuje sve projekte Grada Kutine već samo projekte koji su sufinancirani ili se planiraju sufinancirati iz raspoloživih izvora sufinanciranja, odnosno ne sadrži projektne ideje koje su u pripremi, pojasnio je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

 

 

„Ovim putem se želim zahvaliti i svim našim suradnicima jer samo dobrom suradnjom može se realizirati ovako velik broj projekata. Naše gradske tvrtke, Razvojna agencija Mrav, naše ustanove poput škola i Dječjeg vrtića Kutina, Turističke zajednice te svi stručnjaci, izvođači, projektanti, udruge, VMO i naši sugrađani dali su svoj doprinos tome da se određene ideje realiziraju za boljitak grada“ – rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.

 

DSCN2300 (2)

 

Iz Grada poručuju kako su u provedbi i infrastrukturni projekti poput energetske obnove objekta vrtića Maslačak, energetske obnove zgrade Gradske uprave, izgradnja reciklažnog dvorišta s pogonom za razvrstavanje komunalnog otpada – Etapa 1 – reciklažno dvorište, rekonstrukcije društvenog doma Banova Jaruga s dogradnjom DV.

 

DSCN2302 (2)

 

Potom je tu i  izgradnja  dječjeg igrališta u Kutinskoj Slatini, uređenje poučne staze Turski stol te poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina i mnogi drugi,rekao je Mišel Novosel, pomoćnik pročelnika za razvoj i upravljanje projektima.

 

 

DSCN2306 (2)

 

Velik značaj za Grad je i Razvoja Agencija Mrav koja, osim što sudjeluje na projektima, neposredno surađuje s poduzetnicima i poljoprivrednicima na realizaciji njihovih projekata putem EU i državnih fondova, rekao je direktor Razvojne agencije Tomislav Kojundžić.

 

 

Naša uloga kroz naš Poduzetnički inkubator koji smo dobili na upravljanje je akcelerator, savjetodavne usluge prema poduzetnicima i obrtnicima za koje se nadam kako ćemo i unaprijediti u budućem razdoblju, zaključuje Kojundžić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.