dumbovic1

Gradonačelnik  Petrinje Darinko Dumbović i tvrtka Proklima Tim d.o.o. potpisali su Ugovor o javnoj nabavi roba – Nabava roba za opremanje Ekološkog centra – Vrata Zrinske gore.

Putem otvorenog postupka javne nabave pristigle su tri ponude, a najprihvatljivija ponuda je bila od tvrtke Proklima Tim d.o.o. iz Zagreba te vrijednost  opreme  iznosi 931.786,25 kuna.

 

dumbovic2

Nakon obavljenog tehničkog pregleda zgrade budućeg Ekološkog centra, tvrtka Proklima Tim d.o.o. bit će uvedena u posao, a rok za nabavu i ugradnju opreme je 30 dana od dana uvođenja u posao. Budući Ekološki centar će imati smještajne kapacitete, laboratorij, predavaonice, zajedničku blagovaonicu, kuhinju te će stoga biti opremljen s namještajem, uređajima, bijelom tehnikom i informatičkom opremom i ostalim potrebnim inventarom za rad centra.

Cjelokupni projekt odnosi se na rekonstrukciju, nadogradnju i dogradnju već postojećeg objekta Dječjeg istraživačkog centra u Ekološki centar, njegovo opremanje, nabavu vozila za prijevoz osoba s invaliditetom, uređenje vanjskog dijela, edukativne aktivnosti na temu zaštite i očuvanja ekološke mreže. Ukupna vrijednost projekta ‘Ekološki centar-Vrata Zrinske Gore’ je 7.884.811,47 kuna, od čega je 85 posto sufinancirano sredstvima EU u iznosu od 6.702.089,47 kuna.

Potpisan Ugovor za opremanje Ekološkog centra ‘Vrata Zrinske gore’
5.00(2 glasova)
Komentara(0)