Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Na ljetovanje na Jadran uz poklon bon od 500 kn!

Adriagate nagrađuje hrvatske goste s 500 kn popusta na privatni smještaj

Adriagate nagrađuje hrvatske goste s 500 kn popusta na privatni smještaj

Situacija koja je zadnjih nekoliko mjeseci zadesila cijeli svijet pa tako i Hrvatsku ostavlja posljedice na živote svih građana Lijepe naše. U želji da učini dobro za cjelokupnu zajednicu, Adriagate nagrađuje hrvatske goste s popustom na rezervaciju privatnog smještaja.

Kako bi potaknuo očuvanje i ponovni rast domaćeg turizma, Adriagate turistička agencija je odlučila svim građanima Republike Hrvatske omogućiti povoljniji odmor na Jadranu odričući se dijela svoje agencijske naknade.

Ovom akcijom želimo omogućiti građanima da iz naše bogate ponude pronađu povoljniji privatni smještaj za zasluženi odmor s najmilijima, istovremeno pružajući potporu hrvatskom turizmu i privatnim iznajmljivačima diljem Jadranske obale“ – napominje Mate Balić, direktor Adriagate-a.

Smatramo da u ovom trenutku svi skupa trebamo učiniti nešto jedni za druge, stoga smo se odlučili ovom akcijom dati doprinos razvoju domaćeg gospodarstva potičući ljude na putovanja unutar države. Stoga smo odlučili sve hrvatske građane nagraditi s voucherom u iznosu od 500 kn.

Popust se odnosi na privatni smještaj, a da bi ga iskoristili potrebno je promotivni kod: Ljeto2020 unijeti u rezervacijski proces na Adriagate web stranici. Za više informacija može se kontaktirati agenciju mailom na info@adriagate.com ili na broj telefona 021 271 870.

Inače, u Adriagate ponudi privatnog smještaja nalazi se preko 10.000 smještajnih jedinica: apartmana, kuća za odmor i vila diljem Istre, Kvarnera i Dalmacije, ali i kuća na osami i robinzonskih kuća, koje su idealne za miran odmor bez velikih gužvi, a koji je svima prijeko potreban. Ako već planirate svoj godišnji odmor, iskoristite ovu akciju i osigurajte povoljniji odmor na Jadranu.

Podržimo hrvatski turizam! Samo zajedničkim snagama možemo lakše prebroditi ovu situaciju.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.