Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Ljetna razbibriga i ove godine u Kutini

Udruge i ustanove svojim kreativnim doprinosom upotpunjuju program

Udruge i ustanove svojim kreativnim doprinosom upotpunjuju program

Ljetna razbibriga u Kutini će se održati i ove godine. Nakon održanog sastanka Koordinacijskog odbora Kutina –Grad prijatelj djece uz preporuku i suglasnost Stožera civilne zaštite Grada Kutine donesena je odluka o održavanju Ljetne razbibrige i u 2020. godini. U proteklih par mjeseci naš život se promijenio iz korijena, ali me izrazito veseli što ćemo i ove godine moći održati našu Ljetnu razbibrigu koja već 10 godina uveseljava naše najmlađe kroz razne radionice i druženja, istaknuo je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić..

O programu same Ljetne razbibrige ćemo svi biti obaviješteni nakon što se program usuglasi sa zainteresiranim udrugama i ustanovama. Ovogodišnje radionice će se održavati svake srijede u srpnju, od 18.30 do 20.30 sati u parku ispred Pučkog učilišta, dodaje Babić..

Naše udruge i ustanove svojim kreativnim doprinosom upotpunjuju program te se nadam kako će i ovo ljeto biti puno kreativnih radionica, edukacija i svega ostalog što će nam pripremiti Turistička zajednica Grada Kutine, Knjižnica i čitaonica, Muzej Moslavine, Udruga OSI, Modelarski centar, osnovne škole i mnogi drugi. Poslan je poziv svim udrugama i ustanovama da se odazovu Koordinacijskom odboru te vas ovim putem i ja pozivam da im se srdačno odazovete, zaključuje kutinski gradonačelnik Zlatko Babić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.