Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Uštede u petrinjskom proračunu

Set mjera za smanjivanje posljedica uzrokovanih koronavirusom

Set mjera za smanjivanje posljedica uzrokovanih koronavirusom

Na 35. izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća Grada Petrinje, koja je održana u obliku video konferencije, vijećnici su raspravljali o prijedlogu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjerilima za određivanje plaće gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Petrinje koji profesionalno obnašaju svoju dužnost.

gv35izvanb

Više o svemu rekao je Ivan Begić, pročelnik Stožera stručne službe Grada.

 

 

Osnovica koja je određena u visini osnovice državnih dužnosnika je 3.890,00 kuna bruto, dok je postojeći koeficijent za gradonačelnika u visini 4,55, a za njegove zamjenike 3,64

gv35izvand

HDZ-ov Željko Tonković je kazao kako je problem koronavirusa veliki problem, te da svi moramo biti svjesni situacije.

 

gv35izvane

Nezavisni gradski vijećnik Pejo Trgovčević je istaknuo kako je ovo samo kap u moru potreba koje će postojati u budućnosti od strane poduzetnika i obrtnika u Petrinji.

 

 

gv35izvan

HNS-ov Nenad Radošević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje je kazao kako je ovaj prijedlog samo niz kojim se zatvara set mjera za smanjivanje posljedica uzrokovanih koronavirusom.

 

 

gv35izvanf

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović je istaknuo kako nema potrebe za politiziranjem po ovom pitanju.

 

 

U konačnici je prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o mjerilima za određivanje plaće gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Petrinje koji profesionalno obnašaju svoju dužnost usvojen jednoglasno.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.