Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

‘Slikamo akvarelom’ – poziv na online likovnu radionicu

Organizira Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko – moslavačke županije

Organizira Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko - moslavačke županije

Hrvatski sabor kulture odlučio se uhvatiti u koštac s novonastalom situacijom i pandemijom koronavirusa koja nas je sve zatekla i onemogućila planiranu realizaciju brojnih kulturnih aktivnosti i događanja. Već ptice na grani pjevaju #ostanidoma, no i doma može biti kreativno, edukativno i zabavno. Kako bi tome pridonijeli, neke od planiranih seminara Hrvatskog sabora kulture organizirat će online. Ciklus online webinara i radionica, započet će kreativnom radionicom za likovne stvaratelje ‘Slikamo akvarelom’ koja će biti održana 24. – 26. 4. 2020.

Sudionici radionicu prate uživo putem ZOOM aplikacije, a radionica će obuhvatiti: predavanje voditeljice, video snimke i online prezentaciju rada i vježbi slikanja u tehnici akvarela, samostalan rad svakog polaznika – vježbe i slikanje po predlošku, kritički osvrt voditeljice na nastale radove uz savjete za usavršavanje slikarskih umijeća te konzultacije – pitanja i odgovori. Rezultat radionice bit će i virtualna izložba nastalih radova.

Za sve fizičke osobe koje su u članstvu Hrvatskog sabora kulture te one koji dolaze iz likovnih udruga/sekcija – članica Hrvatskog sabora kulture koje su podmirile članarinu, sudjelovanje na  radionici je BESPLATNO. Za nečlanove (fizičke osobe koje nisu u članstvu HSK-a i članove udruga koje nisu u članstvu HSK-a)  kotizacija za sudjelovanje iznosi 250,00 kn.

Voditeljica je akademska slikarica Olena Sokolovska.

Sve detalje o online radionici možete pronaći OVDJE.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.