Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KORONAVIRUS

OTP banka donirala sisačkoj bolnici 200 tisuća kuna

Kao pomoć u suočavanju s izvanrednim mjerama u borbi protiv koronavirusa

OTP banka d.d. donirala je dodatnih 1,4 milijuna kuna bolnicama u raznim krajevima Hrvatske, za pomoć u suočavanju s izvanrednim mjerama u borbi protiv koronavirusa.

Donacijom od po 200 tisuća kuna općim bolnicama u Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Sisku i Puli nastoji se pomoći svim zdravstvenim djelatnicima i bolnicama u nabavci nužnih materijala i opreme.

Bolnice će sredstva iskoristiti za nabavku respiratora, zaštitne opreme, kreveta i svega ostalog što im je trenutno najvažnije i najhitnije za nastavak njihovog hvalevrijednog rada u zaštiti našeg zdravlja.

Sa željom da olakšamo iznimne napore koje u ovom vremenu ulažu zdravstveni djelatnici odlučili smo nastaviti s donacijama bolnicama diljem Hrvatske. Imamo potrebu pomoći našim sugrađanima u zajednicama u kojima radimo i živimo. Stoga je ovo najmanje što možemo učiniti kako bismo im zahvalili i još jednom pokazali jedinstvo u teškim trenucima“ – izjavio je Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke d.d.

Ravnatelji općih bolnica zahvalili su OTP banci na donacijama istaknuvši kako cijene pružanje pomoći kojom OTP banka pokazuje humanost i partnerstvo u ostvarenju zajedničke misije očuvanja zdravlja svih ljudi.

OTP banka neposredno nakon potresa koji je zadesio Zagreb donirala je KBC Zagreb te KBC Sestre Milosrdnice s 1,5 milijuna kuna za pomoć u sanaciji nastale štete i što bržem osposobljavanju prostora navedenih centara za nastavak neometanog rada.


Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.