Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja u plesnom izazovu

Plesači se dodiruju nogama, a ples podsjeća na načine pozdrava u vrijeme pandemije

Plesači se dodiruju nogama, a ples podsjeća na načine pozdrava u vrijeme pandemije

Prije otprilike tjedan dana internetom se proširio tzv. plesni izazov u kojem dvoje pulskih policajaca pleše popularni ‘Foot Shake Dance’ ili ‘Oh Na Na Na Challenge’. Radi se o plesu u kojem su se samo dodirivali nogama, a nakon toga su isti ples izvodile i medicinske sestre, vatrogasci i mnogi drugi te je danas poznat svima. Izvodi se uz pjesmu nigerijskog glazbenika Slim Burne.

U izazov se na simpatičan način uključila i OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja koja je na svojoj Facebook stranici postavila ‘Foot Shake Dance’ kojeg izvode nastavnici ove škole te su ujedno pozvali sve zainteresirane da se priključe ovom izazovu i šalju im svoje videouratke s istim plesom.

‘Izazov za roditelje i djecu! Skratite si vrijeme, odmorite od učenja, zabavite se kao i vaši učitelji,’ poručili su iz petrinjske škole.

Kako im ide plesni izazov provjerite ovdje i na sljedećem linku.

Izazov, osim što prilično zabavlja, u vrijeme pandemije podsjeća na alternativne načine pozdrava koji su postali popularni usred socijalnog distanciranja, a također ovaj ples izvode ljudi diljem svijeta.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.