Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Godinu dana JVP Novska

Od početka ove godine 24 intervencije

Od početka ove godine 24 intervencije

Od osnivanja u lipnju prošle godine, Javna vatrogasna postrojba Novska, pored obavljanja  profesionalnih vatrogasnih,  stručnih i  humanitarnih djelatnosti  na području Grada Novske, uskoro će krenuti i s gospodarskim djelatnostima najavio je  Zlatko Pješ, ravnatelj JVP Novska.

 

 

JVP_OBILAZAK_3-novska-1200x800

Uredili smo i radionicu za poslove popravke opreme, dodaje Pješ

 

 

Veliki dio posla na prostorijama novog dijela Vatrogasnog doma uradili su sami, uz ulaganje i vlastitih sredstava iz prihoda usluga korisnicima, vatrogasci JVP Novska postavili su toplinsku zaštitu u prostoriji za dežurstva,  električne instalacije, obavili krečenje, uredili pod, krovište doma, a obnovili su i starije vozilo, kamion Mercedes za prijevoz vode.

 

JVP_OBILAZAK_4-novska-1200x800

S obavljenim radovima i pokretanju novih aktivnosti ravnatelj Pješ upoznao je i Marina Piletića, gradonačelnika. Obilazak je započeo mjerenjem temperature zbog mjera samozaštite od koronavirusa,  i iz prostora u prostor s ponosom su pokazali sve čime se služe u radu i novosti koje će doprinositi  JVP Novska.

 

 

Između ostalog spomenuo je i nedavnu donaciju Ministarstva gospodarstva vrijednu oko 2 milijuna kuna, opremu za obranu od poplava, a i ranije dobiveno novo navalno vatrogasno vozilo. I sam se zahvalio donatorima i poduzetnicima koji su na razne načine pomogli i omogućili bolje uvjete Javno vatrogasnoj postrojbi Novska.

 

JVP_OBILAZAK_1-novska-1200x800

Od početka ove godine JVP Novska imali su 24 intervencije, a prošle godine, od osnivanja u pola godine rada više od pedesetak uspješno obavljenih zadaća kroz intervencije.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.